STILTE, een venster op een duurzame wereld, Spaarnwoudestraat 122 Haarlem 23 september t/m 15 november 2022, CENTRUM SCHALKWIJK in Haarlem 1 t/m15 november 2022

Op vrijdag 23 septembre om 16,00 uur opende Thea Fierens, Coôrdinator Sustainable Development Goals Café en Hoogheemraad van het Hoogheemraadschap Rijnland de etalage-tentoonstelling. STILTE , een venster op een duurzame wereld.

0e natuur wordt ieder jaar stiller. In de hele wereld sterven dieren en planten uit. Ook in Nederland neemt de rijkdom van de natuur dramatisch at als weiden veranderen in Monsanto-grasvelden en heidevelden verdrogen. En 1963, schreef de Amerikaanse schrijver Rachel Carson het profetische boek Silent Spring over de stilte die ontstaat als de natuur gestonten is. Laat het niet zover komen. Kwalitatief onderwijs est de base van een duurzame toekomst voor jongeren en het zorgen voor hun morgen.

Bevlogen leraren en geëngageerd onderwijs (zoals hier vormgegeven in de projecten van de Stedenband

Haarlem-Mutare) zijn de motor voor duurzame zorg voor onze aarde. Zodat het niet stil wordt in de wereld.

Fotograaf Dik Bol sprak vele docenten en geeft met deze tentoonstelling hen een podium.

Dik Bol : “Vanaf de jaren tachtig ben ik straatfotograaf en heb een groot aantal fotoreizen naar landen in Europa, Zuidelijk Afrika en Midden-Amerika gemaakt. Voor social projecten ben ik in Nicaragua, Peru, Marokko, Kenia, Ethiopië en Zimbabwe.

Tot 15 november kan de etalage tentoonstelling gezien worden.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Pingback:Klimaatweek 2022 – Klimaatcoalitie Haarlem

Reageren is niet mogelijk