Donatie | Publicaties | Contact | EN | De Kracht van Afrika
Stedenband > Achtergond > Organisatie Mutare

Sinds oktober 2009 is er een staf actief in Mutare bestaande uit vier lokale coördinatoren. De algemeen coördinator Gift Sanyanga, heeft de centrale regie en zorgt voor meer samenwerking en samenhang tussen de verschillende sectoren van de Stedenband.

Daarnaast zijn er vier medewerkers actief: twee voor sport (field officer en fitnesscoach), één voor de bibliotheek en één voor het buurthuis/bouwbureau. Deze medewerkers ondersteunen een groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn actief als peer educator, caregiver, sportcoach of als wijkraadslid in de wijk Hobhouse.

Het bestuur bestaat uit zeven leden. Dit bestuur is de counterpart van het bestuur van de Stichting

Stedenband Haarlem-Mutare. De staf is aan dat bestuur verantwoording verschuldigd. Het bestuur en de staf zijn ook verantwoordelijk voor de contacten met de gemeente. Sinds kort is deze organisatie als rechtspersoon geregistreerd onder de naam: Manicaland Community Development Link- MCDL. Er is gekozen voor een neutrale naam, zonder de woorden Stedenband en Haarlem erin om hiermee ook financiering van Zimbabwaanse organisaties mogelijk te maken.

 

 Bestuur Mutare  Medewerkers Mutare
 Stenard Mapurisa  Gift Sanyanga
 Mr. Koza

 Joseph Nyakuromba

 Sister Saungweme  Godfrey Kwangwari
 Elisabeth Muusha  Allem Mandeya
 Norman Nyaude  Keaven Simomondo
 Mr. Matara  Munashe Gombakomba
 Arthur Chinaka  Romeo Mazango
   David Manyakadze

 

+sportcoaches

+peer educators

+care givers

 

Nieuwsgierig naar de sportcoaches, peer educators en care givers? Kijk op 100faces.nl

Geen nieuws beschikbaar.