Bezoek 15 april 14.00 uur Zimbabwaanse vakbondsleden aan Haarlem

Hierbij nodigen Platform Zimbabwe, FNV regio Haarlem en Stedenband Haarlem-Mutare u uit voor een bijeenkomst in Haarlem op 15 april. Ze ontvangen de oud-voorzitter Peter Mutasa samen met de huidige voorzitter van de Zimbabwe Congres Trade Unions, Florence Taruvinga. Florence  is de eerste vrouwelijke voorzitter van de ZCTU.
Peter is op uitnodiging van de FNV die 2021 hem de 16e Febe Elizabeth Velasquez Vakbondsrechtenprijs toekende. In verband met het opheffen van de coronamaatregelen kan hij die prijs nu pas in ontvangst nemen. Peter Mutasa is sinds enige tijd voorzitter van de Crisis in Zimbabwe Coalition, een coalitie van zo’n 75 Zimbabwaanse NGO’s.

Programma Haarlem 15 april
11.00 uur: Ontvangst bij de Stedenband Haarlem-Mutare in debatcentrum de Pletterij, Lange Herenvest 122 Haarlem. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn, dan kunt u dit doorgeven aan Dik Bol (videofutura@gmail.com  06-19850569)
14.00 uur: Informatiemiddag in FNV Vakbondshuis Haarlem, van Musschenbroekstraat 119 Haarlem. Dit is een openbare informatiemiddag. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd. In verband met de beperkte ruimte in het vakbondshuis dient u zich hiervoor op te geven bij Dik Bol. Peter Mutasa is gevraagd een presentatie te geven over de huidige situatie in Zimbabwe.
Klik voor het volledige programma op deze link: Peter Mutasa en Florence Tauvinga op 15 maart in Haarlem
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.